Kervelsoep

Aantal porties: 4 personen
Auteur:
Kervelsoep

Kervelsoep

Bereidingstijd: 5 MKooktijd: 15 MTotale tijd: 20 M
Dit lekker soepje zit boordevol vitaminen en is goed gebonden door de rijst en aardappelstukjes die meegegaard worden. Klaar in 20 minuten, lekker dik en niet gemixt.

Ingredienten:

  • 1 ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 aardappel, met de hand in blokjes gesneden
  • 100 gram diepvrieskervel
  • 15 gram rijst
  • 700 gram water
  • 1 groentenbouillonblokje
  • een snuifje peper
  • een snuifje zout

Instructies:

How to cook Kervelsoep

  1. Pel de ui en snij in vier. Doe de ui in de mengbeker en hak: 5 sec.snelheid 5.
  2. Spatel naar beneden, voeg de olijfolie toe en stoof aan: 4 min/120°/snelheid 1.
  3. Voeg de aardappelblokjes, de bevroren kervel, de rijst, het water en het bouillonblokje toe en kook: 17 min/100°/snelheid 1.
  4. Proef en kruid naar smaak bij met peper en zout.
Created using The Recipes Generator