Pannenkoekjes met platte kaas en frambozen

Aantal porties: 12 kleine pannenkoekjes
Auteur: Clevercooking
Pannenkoekjes met platte kaas en frambozen

Pannenkoekjes met platte kaas en frambozen

Bereidingstijd: 5 MinKooktijd: 30 MinTotale tijd: 35 Min

Ingredienten

  • 250 gr volle platte kaas
  • 100 gr zelfrijzende bloem
  • 20 gr havermout
  • 30 gr vanillesuiker
  • 2 eieren
  • sap van 1/2 limoen
  • 25 gr zonnebloemolie
  • 100 gr frambozen (80 gr + 20 gr voor de afwerking)
  • enkele klontjes boter om te bakken
  • bloemsuiker

Instructies

  1. Doe alle ingrediënten met uitzondering van de frambozen in de mengbeker en mix: 10 sec/snelheid 5.
  2. Spatel naar beneden en herhaal: 10 sec/snelheid 5.
  3. Plet 80 gr frambozen met een vork en spatel ze door het beslag.
  4. Verhit een antikleefpan met een klontje boter en bak telkens enkele kleine pannenkoekjes aan beide zijden. Het is de bedoeling dat ze goudbruin zijn.
  5. Serveer de pannenkoekjes met de achtergehouden frambozen en strooi er wat bloemsuiker op.