Aantal porties: 12 kleine pannenkoekjes
Pannenkoekjes met platte kaas en frambozen
Bereidingstijd: 5 MinKooktijd: 30 MinTotale tijd: 35 Min
Ingredienten
- 250 gr volle platte kaas
- 100 gr zelfrijzende bloem
- 20 gr havermout
- 30 gr vanillesuiker
- 2 eieren
- sap van 1/2 limoen
- 25 gr zonnebloemolie
- 100 gr frambozen (80 gr + 20 gr voor de afwerking)
- enkele klontjes boter om te bakken
- bloemsuiker
Instructies
- Doe alle ingrediënten met uitzondering van de frambozen in de mengbeker en mix: 10 sec/snelheid 5.
- Spatel naar beneden en herhaal: 10 sec/snelheid 5.
- Plet 80 gr frambozen met een vork en spatel ze door het beslag.
- Verhit een antikleefpan met een klontje boter en bak telkens enkele kleine pannenkoekjes aan beide zijden. Het is de bedoeling dat ze goudbruin zijn.
- Serveer de pannenkoekjes met de achtergehouden frambozen en strooi er wat bloemsuiker op.