Yield: 4 personen
Spritz
Prep time: 4 MinCook time: 1 MinTotal time: 5 Min
Voor de liefhebbers van Campari-orange is dit een lekker en licht alternatief. Het smakelijke rode aperitief wordt hier immers niet gemengd met sinaasappelsap maar met een frisse cava. Succes verzekerd!
Ingredients
- 100 gram Campari of Aperol
- 300 gram cava, champagne of prosecco
- 100 gram spuitwater
- 300 gram ijsblokjes
- 4 schijfjes sinaasappel
Instructions
- Plaats de vlinder. Doe de helft van de ijsblokjes in de mengbeker samen met de cava, de campari en het spuitwater en meng: 30seconden/snelheid 3.
- Verwijder de vlinder en plaats het kookmandje in de mengbeker.
- Verdeel de achtergehouden ijsblokjes over de glazen. Neem de mengbeker, hou het kookmandje tegen met behulp van de spatel en giet de mix in de glazen.
- Werk af met een schijfje sinaasappel.