Yield: 4 personen
Happy Christmas
Prep time: 3 MinCook time: 2 MinTotal time: 5 Min
Wil je je glaasje cava of champagne net iets anders? Probeer dan dit aperitiefje met verse frambozen en frambozenlikeur. Je hoeft niet te wachten op Kerstmis om het uit te proberen.
Ingredients
- 100 gram ijsblokjes
- 100 gram verse frambozen
- 20 gram bloemsuiker
- 4 eetlepels frambozenlikeur
- 500 gram koude cava, prosecco of champagne
- 4 takjes munt
Instructions
- Hou 4 frambozen opzij voor de afwerking.
- Doe de ijsblokjes in de mengbeker en mix: 6 sec/snelheid 8.
- Giet over in een kan.
- Doe de frambozen samen met de bloemsuiker in de mengbeker en hak: 5 sec/ snelheid 4.
- Verdeel ijs en geplette frambozen over 4 glazen en vul aan met de cava, prosecco of champagne.
- Werk af met een verse framboos en een takje munt.