Happy Christmas

Yield: 4 personen
Author: Clevercooking

Happy Christmas

Prep time: 3 MinCook time: 2 MinTotal time: 5 Min
Wil je je glaasje cava of champagne net iets anders? Probeer dan dit aperitiefje met verse frambozen en frambozenlikeur. Je hoeft niet te wachten op Kerstmis om het uit te proberen.

Ingredients

  • 100 gram  ijsblokjes
  • 100 gram  verse frambozen
  • 20 gram  bloemsuiker
  • 4 eetlepels  frambozenlikeur
  • 500 gram  koude cava, prosecco of champagne
  • 4 takjes  munt

Instructions

  1. Hou 4 frambozen opzij voor de afwerking.
  2. Doe de ijsblokjes in de mengbeker en mix: 6 sec/snelheid 8.
  3. Giet over in een kan.
  4. Doe de frambozen samen met de bloemsuiker in de mengbeker en hak: 5 sec/ snelheid 4.
  5. Verdeel ijs en geplette frambozen over 4 glazen en vul aan met de cava, prosecco of champagne.
  6. Werk af met een verse framboos en een takje munt.