Panna Cotta

Yield: 6 glaasjes
Author: Clevercooking
Panna Cotta

Panna Cotta

Prep time: 5 MinCook time: 10 MinTotal time: 15 Min
Dit makkelijk dessert maak je de dag van tevoren en is altijd een schitterende afsluiter. Met een mooie afwerking van rood fruit oogsten deze glaasjes ongetwijfeld veel succes. En jij natuurlijk ook!

Ingredients

  • 125 gram
  • melk
  • 250 gram
  • room
  • 100 gram
  • suiker
  • 10 gram
  • vanillesuiker
  • zaadjes
  • van 1 vanillestok
  • 4 gram
  • gelatine
  • voor de afwerking
  • frambozencoulis, rood fruit 

Instructions

  1. Week de gelatine in koud water gedurende 10 min.
  2. Doe de melk, samen met de room, de suiker, de vanillesuiker en de uitgeschraapte zaadjes van 1 vanillestokje in de mengbeker en verwarm: 7 min/80°/ snelheid 3.
  3. Knijp de gelatine uit, voeg toe aan de mengbeker en meng: 10 sec/snelheid 3.
  4. Verdeel over 6 glaasjes en laat een nacht of langer opstijven in de koelkast.
  5. Verdeel voor het serveren wat kant-en-klare frambozencoulis over de glaasjes en werk af met rood fruit.